Käväistiin hiihtämässä pari (20) kilsaa Napojen kanssa. Tuli osallistuttua kisoihin (Partio SM) ja voitettua jotai (hopeaa sinisestä sarjasta). Oli muute ihan hemmetin hauskaa, mut loppupuolel alko vituttaa ja raivostuttaa sukset jotka ei pidä ollenkaa. Oltii varmaa oikeesti ainoat jotka onnistu kaatumaan samassa mäessä kaikki kerrallaan.

Yörasti ei ollu kiva. Piti märissä monoissa (jotka sitte lopulta jääty) pidellä Karkin solmunauhaa ja jäykistää Idan kangasta. Kun muut meni nukkumana, meikä vahti tulta, sammutti näkymättömän pyrömaanin aiheuttaman tulipalon ja kävi lenkillä. Aamulla oliki sit tosi mukavaa katella kun toiset möyrii kylmästä laavusta vähäpukeisina kylmään pakkaseen <3.

PLASK
Tulokset


Kuva:http://maxedin.net/

Mä en ainakaan ole toi blondi (huomatkaa pinkki pipo). Oikealta: Karkki, Ida ja Tessa. Meil oli niin hehkeet ilmeet että oli pakko sensuroida. Tost kuvasta, toi ankkaheijastin mikä mulla on, ei tehty tota kisaa varten (Plaskin maskottina oli ankka, tota heijastinta kehuttiin :D). Mira ompeli sen mulle joululahjaksi. Karkki kulki koko päivän toi lamppu päässään.

Kivaa oli <3