En oo jaksanu tänne paljoa kirjoitella kun aloitin uuden blogin blogsottiin. Lällää, enpäs kerro sitä täällä, eliminoin ärsyttävät kyylät pois. Ha.

 

No mut. Oltiin Jyväskylässä Napisten kanssa Explossa, Samoajatapahtumassa. Ja samoajahan on ikäluokaltaan 15-17 vuotias vartiolainen... Ei siitä sen enempää, en jaksa selittää plää.

Lähettiin 13.11 Jyväskylään ja saavuttiin paikalle... Kahdeksanaikoihin. Lähettiin suunnistelemaan ympäri kaupunkia Tessan huudellessa kaikkea siveellistä taustalla. Rastit oli mukavia, eteenkin leikkipuistorasti missä piti taiteilla liukumäkitsydeemin lävitse sidottuna toisiin vartion jäseniin. Voin kertoa, että tuon jälkeen oli ranne mustelmilla :D.

Suunnistuksen jälkeen mentiin nälkäisinä koululle n. 22.00 aikoihin. Iltapala oli surkein mahdollinen joten juostiin Jyvärin lävitse mäkkiin. Siinä meni sekin mäkkilakko...

Lauantaina mentiin Paviljonki- messukeskukseen messuille, jossa muut samanikäiset vartiolaiset esittelivät projektejaan. Illemmalla oli sitten samoajabileet, vouu ...

No kaikenkaikkiaan mukava reissu oli :).