Olinpas taas Sissikeikalla, seurakunnan järjestämällä "yötappelulla".

Sissikeilalla on siis neljä joukkuetta (ennen 3), keltaiset (jossa mm. minä olin tänä vuonna), vihreät (viime vuonna), siniset ja punaiset. Jokaisella joukkueella on omat alueet, jonne jokaisen joukkueen on piilotettava yksi puolijoukkueteltta, jonka eteen tuli laittaa halkosäkki, ja yksi lippu. Lipuista ja haloista, jotka löysi siis teltan löytämällä sai pisteitä.


Anteeksi mahtava kännykän laatu.

Kahden joukkueen törmätessä toisiinsa pimeässä metsässä oli mahdollista tapella keskenään "elämistä" eli nauhoista käsivarsissa. Itse tappelin vain kahdesti, ensimmäisellä kerralla kaaduin maahan ja karkasin pois tilanteesta kirkuen ♥. Toisella kerralla sain ainoan nauhani Elinalta punaisten hyökätessä teltallemme varastamaan halkoja.

Peli alkoi rauhallisesti, lähdettiin sinisten (?) alueelle haravoimaan, eli kulkemaan pitkässä rivissä n. 5-10 metrin päässä toisista, ja yritimme löytää lippua ja telttaa. Hetken haravoituamme tajusimme Pekan, Henkan, Viivin ja Jennin kanssa eksyneemme muista. Löysimme muut sinisten teltalta, ja kuljetimme halot pimeässä ilman taskulamppuja omalle teltallemme. Siirsimme teltan toiseen paikkaan ja lähdimme vihreiden puolelle. Vihreiden puolella löysimme teltan, ja jouduimme tappeluun 4. teltalleen jääneen vihreän kanssa, mutta pääsimme helpolla n. 15 hengen joukkueellamme takaisin omalle teltallemme.


Teltta "kasassa"

Välirauhan jälkeen sovimme, että minä lähden vakoilemaan vihreitä. Lähdin seuraamaan jotain porukkaa, mutta liityin takaisin omaan porukkaani, kunnes sain luvan lähteä vihreiden puolelle. 
   Hiivin peltoa pitkin kohti rajaa, kunnes kuulin takaani ääniä ja hyppäsin puskaan piiloon. Puskasta näin kun joku joukkue käveli ohitse. Heidän kadottuaan kuulorajan ulkopuolelle, lähdin nokkospuskassa hiippailemaan kohti ääniä. Agentointiretkelläni törmäsin mm. punaisiin, sinisiin ja itse vihreisiin. Seuratessani punaisia kadotin itseni kartalta, ja eksyin. Seisoskelin paikoillani ja koetin miettiä, minne mennä, kunnes kuulin ääniä. Kolme vihreää käveli ohitseni, ja lähdin seuraamaan heitä.

Lopulta löysin itseni tieltä, 2km rajan ulkopuolella. Soitto Sahamiehelle ja suunnistus taukopaikalle, josta joukkueeni haki minut tapeltuaan sinisten alueella vihreiden kanssa. Loppu yö meni raahatessa telttaa vihreiden alueella.


Viimeinen telttapaikka, aivan rajan tuntumassa.

Suosittelen, oli mukavaa, vaikka viime kerralla oli paljon jännittävämpää :). Sori huono kirjoitusasu taas vaihteeksi...